vrijdag 18 september 2009

Sponsorlunch

Na het eten van taart was er een flow die er voor zorgde dat alles op rolletjes liep.
De presentatie aan de sponsors was rustig en helder. Zodra Fred Jansen hoorde van onze prijs, zei hij tegen zijn buurman 'yes, ik heb in het goede geïnvesteerd!'.

We toonden dankbaarheid voor het feit dat de sponsors als founding fathers (en één mother) het risico hadden durven te nemen om in ons te investeren.
We stelden aan de sponsors de vraag hoe kunnen we meer sponsors aan kunnen trekken. We hadden een VIP kaart gemaakt, waarmee ze gratis op het fort kunnen komen vergaderen met potentiële sponsors (max 6 personen). Dit werd gewaardeerd. Daarnaast boden we de sponsors aan om 5% te krijgen van het geld wat zij binnen halen via nieuwe sponsors. Dit vonden de sponsors niet nodig "waarom geven jullie dat weg?" Fred Jansen vond dat we vooral ook buiten de geo-sector geld moesten werven.

Daarnaast vroegen we de sponsors of GeoFort nog op andere wijze haar ambassadeursrol kon vervullen. Hier kwamen niet zoveel ideeën oppoppen, maar iedereen had ook honger.
De lunch was goed verzorgd. Wel jammer dat de cateringploeg niet zo flexibel was geweest dat ze de lunch buiten hadden geregeld. Ook jammer dat de tafelschikking in de vergaderstand stond en mensen erg individualistisch aan tafel zaten.... Maar goed, niet alles kan in 1 keer goed gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten