vrijdag 28 mei 2010

Lobby

Had er vorige week verschrikkelijk de balen van dat het Platform Betatechniek niet wilde sponsoren. Ze geven alleen geld direct aan onderwijsinstellingen en dus niet aan een Living Lab wat GeoFort heet.

Heb m'n boosheid tijdens het pinksterweekeind flink botgevierd op het fort door met de bosmaaier een teringherrie te maken en het hele gazon met de grond gelijk te maken. Vervolgens ben ik als een wervelwind door het hele kantoor gegaan en alle zooi naar buiten gesmeten. Daarna was de keuken het slachtoffer en heb ik de hele inrichting omgegooid en weer een beetje horecaproof gemaakt met iets minder spinnen en muizenkeutels...

Toen kwam ik langzamerhand weer met beide benen op de grond.

Pinksterzondag kwam een LNV directeur langs met zijn 5 studiegenoten die allen hun 60ste verjaardag kwamen vieren. Het was heel mooi weer. Iedereen had het naar de zin. Bart en de kinderen waren ook op het fort. We hebben vlotten gebouwd en hutten; pijl en boog gemaakt, IPhone applicatie gemaakt en een vogelhuisje getimmerd. Heel mooi pinsterweekeinde!

Inmiddels goede zaken gedaan op het WCIT congres dankzij de volle agenda waar Henk Scholten voor had gezorgd: met een enthousiaste Microsoft, een geïnteresseerde kolonel in het crisis management testcentrum en een enthousiast Kadaster die een hele trouwe sponsor van GeoFort is.

Vandaag besloten dat ik begin juni naar het ESRI congres (geo-softwarebedrijf) ga in San Diego om daar een lezing te geven over onze crisismangementapplicatie die we met de HKU hebben ontwikkeld en die we begin juni met Geodan verder gaan professionaliseren. Verder ga ik daar natuurlijk veel GIS inspiratie op doen.

Leuk nieuws dus, maar voor de vakantie nog een heleboel fondsaanvragen de deur uit doen, want we willen nu op een heleboel paarden tegelijk gaan wedden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten