zaterdag 21 november 2009

Offertes van Architecten

Barst van de energie...

Ben lekker aan de gang met alle super leuke targets, mile stones en deadlines rondom GeoFort. Er ligt weer lekker veel op mijn bordje, want ik kan het niet laten...

Vrijdagavond vier kids te logeren gehad, 's-ochtends nog twee extra kids opgevangen, het was een huis met 10 kinderen...! Vond het heerlijk. Pepernoten gebakken, liedjes gezongen, spelletjes gedaan, heel veel gekletst, Mr Bean gekeken, gelachen en gek gedaan. Op en top ontspanning, hoe gek dat ook mag klinken met 10 kinderen om je heen.

Zaterdagavond kwam Bart weer thuis na een nachtje op het fort geslapen te hebben met Erin. Hij had twee dagen bouwteam overleg gehad, want alle offertes van de architecten waren nu binnen. Bart en ik hebben de hele avond de prachtige werkstukken van de architecten door zitten nemen. Er zitten echt kunststukjes bij met hele mooie schetsen van het fort met geo-elementen. Wat een werk hebben deze partijen gedaan voor de offerte! We voelen ons vereerd dat gezaghebben partijen graag met ons verder willen.
Sommige architecten zeggen expliciet dat ze blij zijn met ons als opdrachtgever, omdat wij én visie hebben, én slagvaardig zijn, én beslissingsbevoegd zijn. Bij de meeste opdrachtgevers van dit soort projecten zit er een stroperige laag boven die alle dynamiek weghaalt en alle creatieve ideeën vernietigt met alle compromissen die voortvloeien uit de polderprocessen. De architecten worden enthousiast van onze gedrevenheid. Leuk om dit terug te horen en te lezen in de aanbieding van de architecten.

In het creatieve proces ligt de kracht van Bart en mij. We moeten hier meer tijd in stoppen en niet alleen met de financiën en organisatie bezig zijn... Tijd, tijd, tijd..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten