donderdag 12 november 2009

Sponsors zoeken per themazaal


Jammer, Chris Kalden (directeur Staatsbosbeheer en blooteigenaar van het forteiland;-) komt niet op de feestelijke uitreiking van Edgar Doncker op 1 december. Hij heeft te veel begrotingsbesprekingen. Crisis, crisis en nog eens crisis...

Om dit te compenseren had ik een telefonisch consult aangevraagd. Ik heb met hem van gedachte gewisseld over al zijn nuttige contacten bij OCW, Defensie, LNV en V&W. Weer een hoop interessante mensen die ik óf kan uitnodigen voor 1 december óf kan benaderen voor een terloopse subsidie-vraag.

Gaande weg het gesprek kwamen we tot de conclusie dat Chris GeoFort graag ter sprake brengt als hij bij diverse ministeries op bezoek gaat. Het zou handig voor hem zijn als hij dan een flyer zou hebben waarin we aangeven welke thema's we aan welke zalen willen koppelen. Zo lijkt het voor de hand te liggen om de weerzaal te koppelen aan MeteoConsult, de bodemzaal aan TNO, de analysezaal (met mash ups) aan ESRI, de satellietsuite aan Galileo, de mobiliteitszaal aan Rijkswaterstaat, de serious gaming crisis managementzaal aan Binnenlandse zaken / of brandweer / of politie enz. enz.

Per zaal gaat het om 100.000 Euro (eventueel uitgesmeerd over 3 jaar). De sponsors krijgen een mooi concreet resultaat: namelijk een eigen educatieve zaal (zonder dat de sponsoring heel schreeuwerig, lelijk of dominant wordt). Natuurlijk blijft de redactie van de inhoud van de GeoExperience wel bij GeoFort, maar we zijn altijd in voor overleg.

Website Blooteigenaar forteiland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten