dinsdag 10 november 2009

Werven GeoStudenten op de Career Days

Tiny heeft vandaag een super dag gehad. Hij heeft het Petje Op Petje Af spel gespeeld met middelbare school leerlingen op de Career Days in Rotterdam.

Website Career Day: kiezen voor technologie

De voormalige van Nellefabriek stond in het teken van het werven van bèta-studenten. GeoFort entertainde daar samen met EduGIS en Stichting Arbeidsmarkt Geo groepjes bèta-leerlingen.

Volgens Tiny was iedereen heel enthousiast over dit spel wat GeoFort samen met de TU Delft heeft ontwikkeld. Er was interactie tussen de leerlingen en elke spelronde zorgde er voor dat er een heleboel voorbijgangers werden aangetrokken. Zelfs de voormalige Shell directeur Jeroen van der Veer kwam een kijkje nemen, ging meedoen en werd enthousiast...

Tiny heeft dit gelijk ingekopt door na afloop van der Veer achter na te rennen en al hijgend zijn begeleidster te overtuigen dat hij heel graag 5 minuten spreektijd wilde krijgen. Hij heeft het Bidboek overhandigd en zijn visitekaartje gegeven. Van der Veer vond de plannen van GeoFort zeer aansprekend en ging hierop terugkomen. Nu moeten we dit vasthouden, want van der Veer is als voorzitter van Stichting Platform en als voormalig Shell topman natuurlijk iemand die bij uitstek het probleem rondom het werven van geostudenten kent en bovendien het geothema helemaal snapt.

Tiny was zo enthousiast over de dag dat hij tijdens ons telefonische bijpraatsessie besloot om nog even langs het fort te rijden en even samen een portje te drinken...!

Heerlijk zo'n collega.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten